• Νέο

Wheel & Tyre Cleaner Maniac Line

0MF76
15,50 €

Καθαριστικό Τροχών & Ελαστικών

Αφαιρεί τη σκόνη φρένων και τους ρύπους του δρόμου

Αποτελεσματικό για τον καθαρισμό των ελαστικών και ολόκληρου του χώρου των τροχών.

Είναι σε θέση να αφαιρέσει γυαλιστικά που έχουν εφαρμοστεί προηγουμένως, προετοιμάζοντας έτσι τα ελαστικά για την επόμενη φάση της προστασίας.

Έχει μια συγκεκριμένη και ισορροπημένη φόρμουλα που είναι χωρίς οξέα, αποτελεσματική και ασφαλής.

Διαλύει αβίαστα τη χειμερινή βρωμιά του δρόμου και τη σκόνη φρένων που στερεώνεται στις ζάντες, αποκαθιστώντας την αρχική του εμφάνιση.

Αποτελεσματικό για τον καθαρισμό των ελαστικών ακόμη και με λευκές λωρίδες: είναι σε θέση να αφαιρεί τα γυαλιστικά των ελαστικών που έχουν εφαρμοστεί στο παρελθόν και τις ακαθαρσίες που έχουν συσσωρευτεί σε όλο το χώρο των τροχών.

Γλυκό και ευχάριστο άρωμα.

Wheel & Tyre

15,50 €
Quantity :
Shipping
Ask a Question
No product available!

 

Λόγω της υψηλής απορρυπαντικής ικανότητάς του, είναι επίσης κατάλληλο για τον καθαρισμό του τμήματος ανάρτησης, των ελαστικών και των πλαστικών καλυμμάτων του χώρου θόλων των τροχών.

Το προϊόν είναι πολύ ευέλικτο και προσφέρεται για διαφορετικές αραιώσεις:

για εξαιρετικό καθαρισμό (δύσκολη βρωμιά), ανάλογα με τη βρωμιά που υπάρχει, χρησιμοποιήστε το προϊόν σε αραίωση από 1: 3 έως 1: 5.

για συνηθισμένο καθάρισμα μπορεί να αραιωθεί 1:10, επομένως 1 μέρος του προϊόντος για 10 μέρη νερού.

Για τους καλοκαιρινούς μήνες, αραιώστε το προϊόν 1:10 (1 μέρος προϊόντος και 10 μέρη νερό).

Ευπροσάρμοστο: για την πιο επίμονη βρωμιά μπορεί να αραιωθεί 1: 5 (1 μέρος προϊόντος και 5 μέρη νερού) και για συνηθισμένο καθαρισμό της ζάντας έως 1:20 (1 μέρος προϊόντος και 20 μέρη νερού) με χρήση βούρτσας ή πινέλου.

Ψεκάστε το προϊόν στην επιφάνεια της ζάντας και του ελαστικού, αφήστε το να δράσει για περίπου 2-5 λεπτά.

Σε παρουσία πιο επίμονης βρωμιάς, επαναλαμβάνουμε τη λειτουργία με τη βοήθεια ενός πινέλους ή μιας βούρτσας για να φτάσουμε ακόμα και στις κρυφές περιοχές. Η μηχανική δράση, σε συνδυασμό με τη σύνθεσή του, δημιουργεί έναν λιπαντικό αφρό που εγκλωβίζει τη βρωμιά, διευκολύνοντας την απομάκρυνσή τους κατά την επόμενη φάση ξεβγάλματος. Μπορούμε επίσης να διανέμουμε το προϊόν σε μορφή αφρού, με τον ψεκαστήρα αφρού Nebula. Το προϊόν δεν είναι touchless, αλλά χρησιμοποιώντας την πίεση του νερού κατά το ξέβγαλμα, σε όχι πολύ επίμονη βρωμιά, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. Στο τέλος η ζάντα θα είναι απόλυτα καθαρή και θα έχουν αφαιρεθεί όλα τα ίχνη του προηγούμενου γυαλιστικού ελαστικών.

You might also like

Stay ahead of the automotive trends with our new selection.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: