LOTTO WORKS - Παπούτσια Ασφαλείας

Η Lotto Works θέτει στην υπηρεσία σας μία σειρά από παπούτσια ασφαλείας σχεδιασμένα για τον κόσμο της εργασίας αλλά με την τεχνολογία που εμπνέει ο αθλητικός κόσμος. Τα υλικά, η μέθοδος κατασκευής και οι τεχνικές λεπτομέρειες υψηλών επιδόσεων, συνθέτουν μία συλλογή που γεννήθηκε για να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που εμφανίζεται στα εργοτάξια και όχι μόνο. Όποιος και αν είναι ο ρόλος σας, η Lotto Works έχει την σωστή λύση για απόλυτη ασφάλεια σε μετακίνηση και εργασία. Η Lotto Works βελτιώνει τις επιδόσεις σας μέσα στον απόλυτο σεβασμό των κανονισμών με εξοπλισμό ατομικής προστασίας σύμφωνα με τις προδιαγραφές και με μεγάλη προσοχή στην άνεση και το στυλ.

Τεχνολογίες

AIR-ZONE, η πατενταρισμένη τεχνολογία στην υγεία των ποδιών. Η μοναδική πατέντα AIR-ZONE από την Lotto Works μετατρέπει τα παπούτσια ασφαλείας σε πραγματικά αναπνέοντα ! Αυτό επιτυγχάνεται χάρη στα ειδικά σχεδιασμένα πλαινά ανοίγματα της σόλας και το σύστημα εσωτερικών καναλιών που διώχνουν τους υδρατμούς και τον ιδρώτα. Ταυτόχρονα μπλοκάρουν το νερό και τους ρύπους από το να μπουν μέσα. Αυτή η τόσο ιδιαίτερη εσωτερική δομή προσφέρει επίσης εντυπωσιακή άνεση στο εσωτερικό του παπουτσιού με μαλακό πάτο σαν μαξιλάρι. Για στεγνά, άνετα και προστατευμένα πόδια σε κάθε συνθήκη.

Κατάλογος:

   Προστασία από εξωτερικούς παράγοντες.

Το κέλυφος προστασίας FLYcap, μία ελαφριά και αποτελεσματική προστασία κατασκευασμένη από συνθετικό υλικό : αυτή είναι η απάντηση της Lotto Works στις απαιτήσεις των τεχνικών για εργονομία και προστασία. Αντοχή σε σύνθλιψη έως 200 Joule μεταδιδόμενης ενέργειας (1,5 τόνος). Το κέλυφος προστασίας ALcap από αλουμίνιο συνδυάζει την προστασία ενός χαλύβδινου κελύφους αλλά με μικρό βάρος, απαραίτητη προϋπόθεση για απαιτητικές, δύσκολες εργασίες και πολύωρη χρήση.

   Ηλεκτροστατική αποφόρτιση : Επαφή χωρίς κίνδυνο.

Η ηλεκτρική αντοχή που ταιριάζει στις ανάγκες σας, η διατήρηση της στατικής ενέργειας και η προστασία τόσο του τεχνικού όσο και του εξοπλισμού του. Η συσσωρευμένη ηλεκτροστατική φόρτιση διοχετεύεται στο έδαφος, αποφεύγοντας κάθε κίνδυνο.

   Εύκαμπτη ασφάλεια.

Η πρωτοποριακή σόλα προστατεύει απο- τελεσματικά από τη διάτρηση αλλά διαθέ- τει εντυπωσιακή ευκαμψία. Χάρη στην ελαστικότητα των υλικών της, εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια για το πόδι χωρίς να θυσιάζεται η άνεση και η εργονομία.

  Μέγιστη σταθερότητα σε κάθε επιφάνεια.

Μέγιστη ασφάλεια των ποδιών σε κάθε επιφάνεια. Το ένθετο εξάρτημα stabilizer για την καμάρα, είναι η λύση που ελέγχει την στρέψη και την κάμψη του ποδιού και επιτρέπει ελεύθερη κίνηση μόνο όταν είναι απαραίτητο. Μία μοναδική τεχνολογία που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την άνεση με την ασφάλεια.

   Metal free.

Επιλέγοντας συνθετικά υλικά επιλέγουμε μέγιστη άνεση και απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Τελείως metal free παπούτσια σημαίνει επίσης λιγότερη ταλαιπωρία σε σημεία ελέγχου με ανιχνευτές μετάλλου.

   Καθαριότητα χωρίς ιδρώτα.

Ειδικό ύφασμα δύο στρωμάτων στην εσω- τερική επένδυση των παπουτσιών : το εσωτερικό υλικό απορροφά τον ιδρώτα ενώ το εξωτερικό, πιο συμπαγές και πυκνό, εξασφαλίζει διάρκεια ζωής. Ο συνδυασμός αυτός αναπτύχθηκε για να προσφέρει ένα μαλακό, διαπνέον και ανθεκτικό υλικό, ιδανικό για να κρατάει μακριά τον ιδρώτα και τις δυσάρεστες οσμές.

   High Cushioning Technology:

Τεχνολογία για τον άνθρωπο. Η τέλεια ισοροπία μεταξύ πολυμερικών συσταστικών δημιουργεί μία πρωτοποριακή σόλα που προσφέρει αίσθηση μαξιλαριού και ευχάριστη απόσβεση κραδασμών. Για εξαιρετική εργονομία κάθε μέρα.

  Αντοχή για πρωταθλητές.

Σόλα από καουτσούκ που προσφέρει υψηλή αντοχή σε επαφή με θερμότητα και τριβή, ανεχόμενη θερμοκρασία έως 300°C για 60 δευτερόλεπτα.

   Heel shock absorber:

Σταθερό πάτημα. Μία ειδική ένθετη ενίσχυση από χημικά στοιχεία που απορροφά τους κραδασμούς και τις δονήσεις όταν η φτέρνα του ποδιού ακουμπάει το έδαφος. Εξασφαλίζει έτσι πολύωρη χρήση χωρίς ταλαιπωρία του ποδιού για να μπορεί ο εργαζόμενος να αποδίδει ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

   Για γρήγορες αντικαταστάσεις. Δεύτερο ζευγάρι κορδόνια.

‘Ενα δεύτερο ζευγάρι κορδόνια για ετοιμότη- τα σε κάθε στιγμή. Διαφορετικού χρώματος για να ξεχωρίζετε εύκολα το δικό σας ζευγάρι και για ξεχωριστό στυλ.

   Extended Lacing System: Καλύτερη συγκράτηση του ποδιού

Με 20% περισσότερα περάσματα των κορδονιών, νιώθετε τα πόδια σας πιο σταθερά χωρίς πίεση. Δεν υπάρχει δυσκολία στην κίνηση, δεν υπάρχει κούραση.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: