Διάφορα-Προϊόντα

Διάφορα-Προϊόντα

Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-8 από σύνολο 8

Ενεργά φίλτρα

LUCKY STAR MA-FRA Xάρτινο...

Κρεμαστό Αρωματικό Αυτοκινήτου, xάρτινο ιππόκαμπος

Η σειρά κρεμαστών χάρτινων αρωματικών LUCKY STAR είναι εμπνευσμένη από τα αρώματα του καλοκαιριού.Μοναδικά αρώματα και πρωτότυπα σχέδια.

Διαθέσιμα από την εταιρεία μας σε 6 διαφορετικά αρώματα : AQUACOOL , VANILLA, COCONUT, MAGIC NIGHT, MEDITERRANEO , PACIFIC OCEAN.

Τιμή 1,67 €

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ DEO CUBE

Κρεμαστό Αρωματικό Αυτοκινήτου DEO CUBE

Η σειρά αρωματικών DEO CUBE , είναι κρεμαστά μπουκαλάκια με άρωμα από αιθέρια έλαια για τον διακριτικό αρωματισμό της καμπίνας του αυτοκινήτου και γενικά μικρών κλειστών χώρων.Διαθέσιμα σε 6 αρώματα : APPLE (ΠΡΑΣΣΙΝΟ ΜΗΛΟ) , TROPICAL (ΤΡΟΠΙΚΑ ΦΡΟΥΤΑ), VANILLA (ΒΑΝΙΛΙΑ), STRAWBERRY (ΦΡΑΟΥΛΑ) , FOREST ( ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ), OCEAN (ΑΡΩΜΑ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ) .
Περιεχόμενο : 5 ml

Τιμή 4,28 €

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΑUTOFLOR

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΠΡΕΙ ΑUTOFLOR 75ml

Η σειρά αρωματικών σπρέι AUTOFLOR , είναι αρώματα με αιθέρια έλαια χωρίς προωθητικό αέριο.Τα υπέροχα αρώματα της σειράς εμπνευσμένα από την αρωματοθεραπεία , αρωματίζουν ευχάριστα και διακριτικά την καμπίνα του αυτοκινήτου και τους μικρούς εσωτερικούς χώρους.Διαθέσιμα σε 6 υπέροχα αρώματα :FRESH FLOWERS (ΑΡΩΜΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ),ORANGE CANELLE (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ),PECHE (ΡΟΔΑΚΙΝΟ),VANILLA AND FRUIT (ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ), VANILLA AND SPICE (ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ) , OCEAN (ΑΡΩΜΑ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ).

Τιμή 4,65 €

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥ HIPPY...

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΑΕΡΑΓΩΓΟΥ HIPPY FLOWER

Tο πολύχρωμο αποσμητικό για αυτοκίνητα, σε σχήμα ευχάριστης μαργαρίτας.


Η δομή του είναι ανθεκτική στο βάρος των προϊόντων και ο σχεδιασμός του παραμένει η ατμόσφαιρα της δεκαετίας του 60 Hippy.

Τιμή 4,46 €

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ GUGU

Κρεμαστό αρωματικό αυτοκινήτου
Η σειρά κρεμαστών αρωματικών από σιλικόνη GUGU είναι εμπνευσμένη από το πουλί της σοφίας ,την κουκουβάγια .Το παιχνιδιάρικο design και τα ιδιαίτερα αρώματα της σειράς την κάνουν ιδιαίτερα δημοφιλή.

Διαθέσιμα αρώματα :CANELLE,TROPICAL,OCEAN BREEZE,RED FRUITS,SUN FLOWERS,LEMON & CITRUS.

Τιμή 3,35 €

PIXY CAR PERFUME GEL 7g

Αρωματικό αεραγωγού

Η σειρά αρωματικών PIXY είναι για τον αεραγωγό του αυτοκινήτου .Αποτελείται από 6 μοναδικά αρωματικά τζέλ σε μοντέρνα και "παιχνιδιάρικα" σχέδια που θα εντυπωσιάσουν μικρούς και μεγάλους .Διαθέσιμα αρώματα : ARTIC ICE, DEEP OCEAN, FRIZZY LIME, NEW CAR, SUMMER FRUIT, SWEET STRAWBERRY .

Τιμή 5,02 €

NEW AIR ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ...

Αρωματικό Κρεμαστό New Air 5ml Ελληνικό Προϊόν

Αρωματικό αυτοκινήτου σε μπουκαλάκι με τάπα ξύλινη από σανδαλόξυλο, το οποίο εμποτίζεται με το υγρό και μυρίζει ευχάριστα ο χώρος.

Ελληνικό προϊόν.

Διατίθεται σε 12 Αρώματα (Cherry, Strawberry, Coconut, Vanila–Coconut, Vanilla, Angelica, Dainty, Bubble Gum, Hawaii, Eriette,Breeze, Freedom).

Τιμή 4,09 €